/Mesaj din partea dlui Constantin Codreanu

Mesaj din partea dlui Constantin Codreanu

Îl cunoaștem toți pe Cristian Frisk și, chiar de ziua lui de nastere, m-am bucurat să îl cunosc și eu în regim live. Așa că, înainte de orice, îi doresc ani mulţi, fericiţi, împliniţi şi plini de realizări! La mulți ani, Cristi!

Cine nu îl cunoaște personal, sigur îi știe vocea. O tot auzim cu diverse ocazii la postul public de televiziune din Republica Moldova atunci când sunt transmisiuni ale unor competiții sportive. Iar unii dintre noi, iubitori de rugby, îl știm și de la meciurile pe care le comentează în direct și le analizează post-factum la Rugby Show de la RugbyTV.ro.

Cristian este un împătimit al sportului internațional, dar, mai ales, românesc, fie că vorbim de Republica Moldova sau de România. Anume despre modalitatea prin care să aducem mai aproape cele două maluri ale Prutului prin sport am vorbit, astăzi. E o idee pe care am amintit-o la o emisiune cu Mihai Mitzy Burciu și pe care vrem să o transpunem în realitate acum că avem mai multe pârghii la îndemână.

Îi mulțumesc lui Cristian pe această cale că și-a făcut timp pentru a ne putea vedea și abia aștept ca ceea ce am vorbit să devină realitate în câteva luni.

P.S. Se vede în imagine că ne place rugby-ul, da?