/FC România Bruxelles victorie cu dedicație

FC România Bruxelles victorie cu dedicație

Eu nu prea uit…

Așa că nu puteam lăsa neînchis cercul cu informația despre echipa de fotbal FC România Bruxelles. Conaționalii noștri care muncesc prin Belgia au câștigat categoric la Beert, cu 4-1. Victoria este, după cum v-am spus și în materialul precedent, una cu dedicație specială. Cei care nu au citit, sau poate doresc să recitească, pot vedea introducerea pentru acest articol aicihttp://cristianfrisk.ro/2017/08/26/eu-sustin-fc-romania-bruxelles/

Între timp am aflat care este componența lotului FC România Bruxelles:

Buta Alin, Ieremie Didi –  portari;
Cristi Carlan, Alex Fodor, Popescu Valentin, Bolohan Daniel ,Popescu Adrian – fundasi;
Doroscan Adi, Noroc Andrei -Cristian, Trc Claudiu, Vali Serbanoiu, Aurel Bezna, Stroie Liviu, Rusu Alexandru, Diaconescu Bogdan –  mijlocasi;
George Ciobanu, Cornea Razvan, Ovidiu Cojocaru, Valentin Mocanu – atacanti.
Antrenori Dan Fodor si Marius Tanaselea

 

I-am aranjat pe posturi, iar în cazul unora sunt folosite profilurile de Facebook, un canal care, din ce în ce mai mult, parcă își conferă o altă identitate.

Victoria de la Beert a fost dedicată Zilei Limbii Române, care se serbează pe 31 august, dar și colegului Valentin Mocanu, plecat acasă, la Brăila, în permisie pentru nuntă.

Pe 3 septembrie, în etapa secundă, FC România Bruxelles va juca acasă cu Bareel FC, câștigătoarea Cupei pe Liga Regală Flamandă. Meciul va avea loc la Bon Air stadion Jean Rousseau ,Avenue d’Itterbeek 570 Anderlecht 1070 ora locală 16.

Până atunci, formația noastră are un amical cu FC Tubize II, satelitul echipei din Liga a II-a belgiană.

Mult succes!