/Universitatea Alexandria la ora marelui examen

Universitatea Alexandria la ora marelui examen

Echipa feminină de fotbal CS Universitatea Alexandria se află în fața unei frumoase provocări. Senioarele vor debuta în noul sezon al Superligii. Meciul inaugural este programat pe 2 septembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal din Alexandria.

Adversară este puternica Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, o echipă foarte bine organizată și care are deja tradiție în eșalonul de elită.

Cu toate acestea, ”universitarele”, conduse de antrenorul Călin Pistolea de pe margine, sunt încrezătoare în șansele lor. Meciul va fi dificil, iar rezultatul, cred eu, este aproape imposibil de anticipat. De aceea vă invit, cei care aveți drum prin zonă, să vă relaxați două ore la un meci de fotbal feminin. Poate, cei care nu ați mai văzut, veți avea o plăcută surpriză, determinarea fetelor depășind-o, de multe ori, pe a băieților.

Acum și câteva vorbe despre Universitatea Alexandria. O mână de oameni, profesori de sport, au făcut eforturi uriașe de a ține pe linia de plutire această echipă care, pas cu pas, a devenit una recunoscută pe palierul fotbalului feminin românesc.

Cu fotbaliste selecționate în loturile naționale, cu medalii la junioare și această promovare în prima ligă, Universitatea se poate lăuda, deja, cu  un palmares consistent, raportat la investiții și la istoricul destul de scurt.

Recent, la Zilele Alexandriei, fetele de la Universitatea s-au încolonat frumos și au defilat la parada sportivilor. Iar dincolo de rezultate, atmosfera de la Universitatea este cea care degajă forță și valoare.

Hai Universitatea!