/Poveste nescrisă…

Poveste nescrisă…

Mă adresez în mod direct iubitorilor de hochei pe gheață, cei care mai sunt în România. În aprilie am fost atașat de presă pentru Campionatul Mondial de hochei pe gheață organizat la Galați, la Patinoarul Artificial ”Dunărea”.

La momentul respectiv, extaziat de munca pe car urma să o depun, m-am gândit să țin un fel de jurnal de front. Adică nopțile să ”vărs” amintirile și imaginile colecționate de-a lungul zilei, cu un preambul istoric și tot ceea ce ține de o carte frumușică.

Atunci făcusem un plan împreună cu Bobby Durbac, eventual, ca după competiție să o publicăm. Din motive obiective, cartea a rămas la stadiul de planificare.

Acum, șezând drept și judecând strâmb, m-am gândit că vouă, iubitorilor de hochei, s-ar putea să vă placă această poveste așezată sub formă de folieton online, câte un episod la câteva zile.

Vă avertizez că povestea nu este una spectaculoasă sau care să caute senzaționalul. Este pur și simplu ce s-a întâmplat la Galați, așa cum eu am avut capacitatea să interpretez. Nimic în plus…

Dacă v-ar place, sau dacă ați aștepta să citiți așa ceva, vă rog să îmi spuneți pentru a ști dacă mă apuc de treabă sau nu.

Al vostru,

Cristi Frisk

TAGS: